Roermond City Triathlon

16 en 17 september 2023

Tips van Rani

Heel Nederland heeft te maken met het Coronavirus. Ook (top)sporters. Ze moeten zoveel mogelijk thuis blijven en kunnen niet bij hun club sporten. Hoe bereid je je in deze tijd dan voor op een triathlon? We hebben de hulp van triathleet Rani Ċ krabanja ingeschakeld. Zij vertelt je hoe je kan trainen in deze tijd.

Sporten kan altijd, overal

Trainen in deze corona-tijd vraag nogal wat improvisatie en aanpassingsvermogen. Maar de onderdelen van de triathlon zijn grotendeels goed te trainen. Fietsen en rennen kan elke dag en op elk moment; lekker naar buiten. Of binnen als je daar de equipment voor hebt. De zwembaden gaan langzaam weer open, dus ook daar kan weer getraind worden! Maar er zijn nog andere alternatieven, zoals skeeleren. Traithleet Rani weet er alles van en deelt haar trainingtips met je.

Maak kennis met Rani

Rani volbracht haar eerste triathlon in Stein toen ze 5 jaar was. Van 2013 tot 2015 zat ze in de juniorenselectie van het NTC triathlon. Daar is ze opgenomen in de NTC selectie. Daar traint ze met verschillende andere talenten onder leiding van Jordi Meulenberg. Ze zwemt competitie voor Hellas-Glana en start in de nationale Eredivisie met het team Ferro Mosae uit Maastricht. Sinds 2017 komt ze ook uit in de Franse Grand Prix met het Autun triathlon team.

Tips van Rani

Rani deelt in een aantal video's haar tips hoe te trainen en afwisseling te houden in het trainingsschema. Ontdek hier alle video's van Rani.