Roermond City Triathlon

Zaterdag

18 SEPTEMBER 2021

Schrijf je nu in!

Teamcompetities 2021

Triathlon als teamsport: het kan in de teamcompetities! Vijf niveaus, voor elk wat wils. Snel, spectaculair en elk jaar mooier. Of je nu meedoet in de 4eDivisie, of strijdt voor het landskampioenschap in de Eredivisie: beleef het met je teamgenoten, de hele vereniging en jullie fans. Vijf competitiewedstrijden tussen april en september, verspreid over heel Nederland. Promotie, degradatie en kampioensfeesten!

Bij de Roermond City Triathlon 2021, zullen de finales van de Eredivisie dames en heren, 3e divisie dames en heren en 4e divisie heren worden georganiseerd.

Kijk voor de reglementen op website van teamcompetities

Informatie over het parcours (let op is nog 2020) kun je vinden op: Parcours informatie

Algemene informatie:

  • Ben op tijd met je team aanwezig. De prijsuitreiking zal z.s.m. na het vrijgeven van de uitslag plaatsvinden.
  • Op het inschrijfbureau zal de laatste water temperatuur bekend gemaakt worden. Mocht het zo zijn dat vooraf al duidelijk is dat reglementaire temperatuur, boven 22 graden, bereikt wordt zal dit al op de site bekend gemaakt zijn. Dus raadpleeg ook de site. Boven de 22 graden non-wetsuitswim.
  • Bij mooi weer adviseren wij alleen het hoognodige mee te nemen naar de wisselzone.
  • Laat kleding in je auto of teamtent.
  • Verzamel je op tijd in het “ verzamel vak Zwemstart”.
  • Voor elke start vindt er een Captainsbriefing plaats. Locatie wordt nog bekend gemaakt.
  • Voor de EreDivisie is dat 90 minuten voor de start en de overige Divisies 60 minuten voor de start. Hier hoort de captain de laatste nieuwtjes, als die er zijn.

Teamtenten Het atleten dorp zullen wij faciliteren, echter zonder stroomvoorziening. Hoe het er uit gaat zien is aan jullie. Hoe meer kleurrijke tenten, hoe meer sfeer er zal zijn. Het Atletendorp is autovrij en gelegen op het grote grasveld in de buurt van start/finish. Voor het aanmelden van jullie teamtent volgt later meer informatie.