Roermond City Triathlon

16 en 17 september 2023

Sprint & Olympic Distance

Ook in 2022 zijn de Sprint en de OD series de onderdelen van de Roermond City Triathlon voor regionale triathleet. Of je een ervaren en goedgetraind triathleet bent of iemand die pas kennis maakt met de sport, de OD en Sprint zij bij uitstek geschikt om elke ambitie in waar te maken. Groot en klein .

Alle detail informatie is terug te vinden in de RaceInfo. Algemende informatie vindt je terug op deze site.

Parkeren

  • volg de borden "Triathlon of Roermond City Triathlon" . Voor de routeplanner, vul het volgende adres in: De Weerd 75, 6041 TK Roermond.(let op: indien je parkeert op plaatsen die daarvoor niet bedoeld zijn, kun je beboet worden).
  • Parkeer vervolgens de auto in het aangewezen vak/ plaats door de aanwezige vrijwilliger.
  • Na parkeren is het ongeveer 15 minuten lopen richting het evenementen terrein. Let op: i.v.m. wegwerkzaamheden is de toegangsweg tot het parkeerterrein en het evenemententerrein (N280), berperkt beschikbaar. Dit kan leiden tot langere reistijden Ook is de A73 vanuit Venlo richting Roermond zaterdag 17 september in zuidelijke richting afgesloten. Pas je reis hier op aan.

Inschrijven/ aanmeldbureau

  • Deelnemers moeten zich melden bij het inschrijfbureau. Na overleg van evetueel een NTB licentie of anders legitematiebewijs, krijg je de wedstrijdbescheiden aangereikt
  • Begeef je naar het parc fermé en alwaar je fiets wordt gecontroleerd en je je fiets op de aangewezen plek neer kunt zetten.
  • Zorg ervoor dat je op tijd bij de start van het zwemmen staat en volg de instructies op van de wedstrijdleiding.

Parcoursen

Informatie over het parcours kun je vinden op: Parcours informatie

Reglement

Kijk voor het reglement op website van Teamcompetities